Hatim Grupları Umre’de

Gönül Ayyıldız

Updated on:

Bir kutlu yolculuk neresinden tutulur da anlatılmaya başlanır bilmiyorum, bu yüzden ilk olarak bu hayalimi hayata geçirmemde bana yardımcı olan insanlardan bahsetmek istiyorum. Bu inanın benim için çok önemli, çünkü aylar önce ayağa kalktığımızda ekonominin aşırı hareketli olması ve bunun tur fiyatlarına ciddi oranda yansımasıyla neredeyse gitmekten vazgeçmek zorunda kalacaktık. Fakat sonra çok şükür bizi anlayan, meseleye bizler gibi ticari değil de hizmet olarak bakabilen insanlarla yollarımız kesişti ve hızlıca hayallerimize koşmaya başladık. Bu yüzden benim nazarımda en büyük teşekkür başta bu yolu bize açan @ekramturizm’e, sonra programımızın tüm detaylarıyla yakinen ilgilenen Yasir beye, sonra hem bilgilerini hem gönüllerini bizlerle paylaşan Rafet ve Salih hocamıza ve tüm süreç boyunca yolu bizlere kolaylaştırmak için gayret eden tüm Mekke/Medine görevlilerine. Allah hepsinden razı olsun ve işlerini bereketlendirsin inşallah.

Ve ikinci büyük teşekkürüm; En başta konuştuğumuz gibi, daima anlayışlı, fedakar, iyi niyetli ve bu yolun tüm meşakkatlerini göze almış olarak aramıza katılan, bu yüzden de bu güzel hayali hepimiz için daha da güzel hale getiren, hem benim hem tüm grubun harikulade anılar biriktirmesine ve unutulmaz günler yaşamasına sebep olan tüm yol arkadaşlarıma. Çünkü hak ediyorlar. Çünkü yolu güzelleştiren biraz da yoldaştır, yaşatarak gösterdiler. Çünkü olumsuzluklara değil, güzelliklere bakıp daima güldüler. Çünkü ne lokmalarını, ne muhabbetlerini, ne paralarını birbirlerinden esirgemediler. Onların birbirleriyle böyle anlaşması, aile gibi sımsıkı kenetlenmeleri hem benim, hem tüm grubun enerjisine yansıdı. Hatta yetmedi tüm otele, tüm gruplara ve hatta Harem-i Şerif’e bile yansıdı. Öyle ki son günlerde bizim gruptan hatta bizim otelden olmadığı halde yola bizimle devam etmek isteyen bir sürü hanım vardı. Tüm bunlar benim gibi aciz bir kul için öyle büyük nimetler ki, o yüzdendir lafı bu kadar uzatışım.

Velhasıl, bana ve bana güvenen tüm insanlara böyle anılar bırakan herkese sonsuz teşekkürler. Gücüm yettikçe, dilim döndükçe, ömrümün sonuna dek sizlere dua ediyor olacağım. Sizleri seviyorum.

Yorum yapın